Projecten

Filteren:
Verfijn je zoekopdracht met behulp van onderstaande filters.

Project
1-Nijkerkerveen 1200x800

Adaptief bouwen in het veen

Nijkerkerveen krijgt er een adaptieve woonwijk bij. Lees hoe de gemeente Nijkerk het oplossen van de woningbehoefte naadloos combineert met duurzaamheidsidealen.

Project

De sterkste schakel

Het transformeren van industrieel erfgoed tot een stoere, klimaatadaptieve woonwijk van de toekomst. In Haaksbergen weten ze hoe je dat aanpakt.

Project

Ambitieus Bredevoort

Vestingstad Bredevoort barst van de ambities en combineert de update van de recreatieplas met aanleg van sportvoorzieningen, herstel vesting én woningbouw.

Project

Groen geluk in ’t Flierbos

Wat krijg je als een gemeente duurzame ambities boven een maximale grondopbrengst durft te stellen? Neem een kijkje in ’t Flierbos!

Project

Wonen in zoete herinneringen

Op het terrein van de iconische snoepfabriek in ’s-Heerenberg verrijst een prachtige woonlocatie. Met volop aandacht voor identiteit én stedelijke waterberging.

Project

Struinen en sporten in Rheden

In Rheden is een prachtig landschapspark aangelegd. Tijdens het wandelen en spelen beleven gebruikers het watersysteem van De Laak en de historie van Rheden.

Project
Puurveense molen

Klasse apart in Kootwijkerbroek

De nieuwe woonwijk Puurveen-Zuid is adaptief tot in het kleinste detail. Bewonder deze duurzame en groene woonwijk van de toekomst.

Project
Met de bus rond in Bloemenbuurt, Didam

Verbloemen van de straten

Bloemenbuurt in Didam transformeert in een klimaatadaptieve wijk met focus op sociale cohesie. Lees hoe bewoners een actieve rol spelen in het ontwerp en beheer van hun omgeving.